(video) Se vinde poate cea mai populară Toyota Supra din lume! A participat în două filme din The Fast Saga

(update 20.06.2021) Maşina a fost vândută pentru suma de 550.000 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=zGR-dq2Jmmw

Casa de licitații Barrett-Jackson va scoate la vânzare între 17-19 iunie, în Las Vegas, o Toyota Supra care a apărut în două filme din The Fast Saga. În primul film fusese mașina personajului principal – Brian O’Conner, iar în al doilea a unui personaj secundar – Slap Jack.

După pelicula 2 Fast 2 Furious din 2003, exemplarului i-a fost refăcut aspectul pentru a fi identic cu cel din primul film – The Fast and the Furious din 2001.

https://youtu.be/CaXDNtE11VA
https://youtu.be/nfV87TgYH78
https://www.youtube.com/watch?v=i3TzAfMLQ5w

Această Supra este una din câteva exemplare realizate identic pentru filme. A fost folosită doar pentru filmări a exteriorului și interiorului îndeaproape. Mașina din 1994 este echipată cu un motor 2JZ-GTE de 3.0 litri, cu două turbocompresoare, fiind cuplat la o cutie de viteze automată cu patru trepte, cu levier stilizat sub forma uneia mecanice.

Pentru primul film, mașinile au fost vopsite în culoarea Candy Orange din paleta Lamborghini Diablo. În al doilea film fusese aurie și avea un kit de caroserie diferit, dar după aceea s-a ales cu originalele părți de caroserie Bomex, aerografia originală Nuclear Gladiator, o aripă APR și jante de 19 inci cu cinci spițe, printre altele.

Așteptăm deocamdată să ni se spună costul mașinii (îl vom nota aici), dar în 2015 un alt exemplar a fost vândut cu 185.000 de dolari. Din punct de vedere a exteriorului era aproape aceeași mașină, dar cu un motor cu șase cilindri natural aspirat și cutie de viteze mecanică.

Vezi și: (video) Recenzie: F9 merită de vizionat la cinema doar pentru efectele speciale

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/