in , ,

AngryAngry LOLLOL WTFWTF OMGOMG LoveLove COOLCOOL

(video) Şoferul care a testat cu maşina noile scări de granit din parcul Valea Morilor este căutat de poliţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Merită o amendă usturătoare, însă ceva ne spune că tipul nu va simţi usturimea deloc. Conducătorul unui Audi Q7 de culoare albă, care acum două zile, noaptea, a decis să ajungă în sectorul Buiucani din sectorul Centru prin coborârea cu maşina pe scara de granit din parcul Valea Morilor, trebuie să ştie că este căutat de poliţie. Un martor a reuşit să-i surprindă fapta când deja se afla pe ultimele trepte de jos.

Încălcarea este mai mult decât evidentă, iar faptul că a scuipat în aşa hal pe lucrările făcute relativ recent, denotă în continuare indiferenţa unor şoferi faţă de infrastructura şi aşa şubredă a Chişinăului. Poliţia s-a autosesizat pe seama acestei situaţii şi sperăm că sancţiunea va fi pe măsură.

Amintim că reconstrucția scării de granit a fost posibilă datorită unui grant în valoare de tocmai 920.000 de euro (nu lei!), oferit de autorităţile din Bucureşti. La această sumă Consiliul municipal Chișinău a alocat alte 3.5 milioane de lei pentru o serie de lucrări aferente construcției. Scara renovată a fost dată în exploatare în a doua jumătate a lunii septembrie din 2019.

VIDEO: tiktok.com/@cezar_ch.pr

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?