(video) Şoferul taximetrului explică situaţia în care colegul său a luat amendă pentru acest autocolant

Proprietarul unui taximetru a fost amendat de polițiști sâmbătă, 2 iunie, pentru că avea lipit pe luneta mașinii un autocolant cu mesajul „Eu sunt împotriva creșterii prețurilor la carburanți”. Oamenii legii au catalogat mesajul de protest ca fiind „reclamă neautorizată”.

Vadim Todorov, șofer al taximetrului, spune că el a fost cel care a încleiat abțibildul pe mașină, vineri, 1 iunie, pentru a merge a doua zi la protestul automobiliștilor împotriva scumpirii carburanților, doar că, astăzi, în timp ce la volan se afla proprietarul mașinii, acesta a fost oprit de polițiști pe motiv că ar fi primit o plângere de la o pasageră, iar ulterior l-au amendat, pentru „reclamă neautorizată”, cu 300 de lei. 

Vezi situaţia: (video) Incredibil! Nu vei crede pentru ce a luat astăzi amendă un șofer din Chișinău

„Pe dânsul l-a oprit spunându-i că o pasageră din taximetru a sunat la poliție și a spus că el e drogat. L-au dus la Petru Rareș 32 (n.r.: Dispensarul Republican de Narcologie), a dat analiză medicală și după ce au văzut că totul e-n ordine, pentru că nici nu avea cum să fie altfel, deja nu aveau de ce să se lege și au zis că pe geamul din spate e încleiată o reclamă neautorizată și i-au făcut proces verbal.

Eu lucrez pe mașina asta, dar astăzi proprietarul mergea cu ea pentru problemele lui personale. Nici nu a dus azi pasageri cu ea. Cu mașina asta am lucrat eu ieri. El azi era cu treburile lui și a fost amendat pentru publicitate.

Dar ce fel de publicitate dacă acolo nu e niciun număr de telefon nimic? Și nici nu el a încleiat, am încleiat eu, m-am pregătit pentru azi de miting, dar pentru că polițiștii i-au scos şi numărul de înmatriculare nu mă pot deplasa cu ea. M-am dus la protest cu mașina mea personală. Pe ea tot am încleiat”, a spus Todorov pentru Ziarul de Gardă, dar şi într-o declaraţie video.

https://www.youtube.com/watch?v=iCNmdmIzMbQ

În cadrul protestului de astăzi din PMAN a mai fost observat un automobil cu un autocolant similar, dar şi fără o plăcuţă de înmatriculare.

FOTO: unimedia.info

Cmentariile sunt închise