(video) Spaniolii de la Silence au început să vândă al lor Nanocar. Costă minimum 6580 de euro

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Prezentat în octombrie 2021, Nanocarul spaniol Silence S04 este gata pentru a fi cumpărat. Amintim că fostul director al departamentului Jaguar Land Rover SVO John Edwards și fostul director de marketing Nissan Motor Tony Lewis au fondat marca Silence.

Iniţial în vânzare este propusă versiunea L7e care costă minimum 10.180 de euro, însă nu include o baterie. În Spania, un set din două baterii poate fi procurat pentru a le avea în proprietate permanentă (alţi 5.120 euro), ori setul poate fi luat în arendă pentru 30 de euro lunar.

Silence S04 măsoară 2.282 x 1.268 x 1.573 mm, are o rază de întoarcere de doar 3.5 metri şi fără baterii cântărește 435 kg. Este conceput pentru doi pasageri adulți și are un portbagaj de 247 de litri.

Este alimentat cu energie din două baterii de 41 kg, cu o capacitate de 5.6 kWh fiecare, caracteristica lor unică fiind portabilitatea. Acestea pot fi scoase din maşină şi încărcate chiar şi acasă, unde sunt duse într-un format de troler.

Versiunea L7e este propulsată de un compact electromotor ce produce maximum 30 CP. Cu aceste forţe poate face 0-50 km/h în aproximativ 7.0 secunde. Viteza maximă e limitată la 85 km/h. Autonomia se ridică la 150 km. Pentru condusul acestei maşini e necesar un permis de conducere.

Versiunea L6e are un motor electric cu o putere de vârf de aproximativ 14.5 CP şi o greutate fără baterii cu 10 kg mai mică. Viteza maximă e limitată la 45 km/h şi asta îi permite să fie utilizat fără un permis de conducere! Bateriile de la bord sunt aceleași, însă autonomia deocamdată nu s-a anunţat.

Preţul acestei versiuni fără baterii începe de la 6.580 de euro.

Cmentariile sunt închise