(video) SpeedKore arată noul Helllucination – maşina designerului-şef Stellantis Ralph Gilles

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

SpeedKore Performance Group introduce noul Helllucination – un restomod pe bază de Dodge Charger din 1968, făcut cu implicarea directă şi la comanda posesorului Ralph Gilles, actualul designer-şef al mărcilor Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Maserati şi FIAT Latin America din cadrul Stellantis N.V.

Compania de tuning numeşte proiectul cea mai intensă construcție din fibră de carbon de până acum. Doi ani a durat realizarea cap-coadă!

Caracteristici cheie:

  • Sub capotă a primit o unitate Dodge Hellephant V8 de 7.0 litri, care produce 1.014 CP şi 1.288 Nm de cuplu. Cutia de viteze ZF cu opt trepte expediază toată puterea pe puntea din spate, unde mai există un diferenţial de la John’s Industries. Sistemul de lubrifiere foloseşte un carter uscat.
  • Mașina folosește un sistem de lubrifiere uscată și o celulă de combustie, ambele cu rezervoare montate în portbagaj. Conductele de ulei şi de combustibil sunt integrate în interiorul cadrului personalizat SpeedKore, oferind un aspect curat, menținându-le în același timp în afara pericolului.
  • Automobilul stă pe un cadru personalizat SpeedKore, care a beneficiat de ranforsări perimetrale și o cușcă de protecţie. Panoul de acoperă dedesubtul maşinii şi arcurile roţilor (pentru prima dată), dar şi toată caroseria, sunt realizate integral din fibră de carbon, ultima cu finisaj BASF Glasurit! Capota, şi ea din carbon, este una custom, alături de barele de protecţie. Farurile şi stopurile sunt de la Dapper Lighting LED.
  • În spatele roţilor cu jante custom HRE “Hellucination” de 19/20 inci, îmbrăcate în anvelope Michelin Pilot Sport 4S de mărimi 265/35ZR19 şi 345/30ZR20, se află mecanisme de frânare Brembo cu şase pistoane în etrierele frontale şi cu patru duble în cele posterioare.
  • Direcţia este de la Woodward, coloana de direcţie de la Ididit, rezervorul de carburant şi eşapamentul cu amortizoare MagnaFlow sunt de la SpeedKore, custom. Radiatorul frontal este de la Saldana, iar ventilatoarele de la Spal.
  • Suspensia frontală este de la Detroit Speed într-un format cu braţe A duble. Cea posterioară este de la SpeedKore într-un design cu patru bare şi o legătură diagonală. Mai există bare stabilizatoare de la Detroit Speed pe ambele punţi. Amortizoarele sunt Penske Coil Over Dual Adjustable.
  • Interiorul are doar două locuri. Fibra de carbon se extinde acolo prin planşa de bord custom, panourile uşilor și panourile interioare din spate. Scaunele sunt dotate cu spătare din fibră de carbon și tapițerie de la Gabe’s Custom Interiors, cu centuri de siguranţă cu prinderi în patru puncte RaceQuip, în timp ce cadranele de bord de la Classic Instruments transmit șoferului informațiile necesare. Consola centrală personalizată este de la SpeedKore.
  • O cireaşă de pe tort este un sistem audio de la KICKER cu suport Bluetooh, format din şase difuzoare şi un subwoofer dual. Puterea sa totală este de 2000 W!

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise