(video) Are acces pe drumurile publice! SpeedKore a construit o replică exactă a mașinii lui Dominic Toretto din filmul F9

Atelierul american de tuning SpeedKore, renumit pentru dezvoltarea şi producţia unor muscle car-uri personalizate, a construit o replică exactă a mașinii lui Dominic Toretto din filmul F9, una care mai are şi acces legal pe drumurile publice!

S-a întâmplat după ce tot aceeași companie a fost angajată în pregătirea a nouă șasiuri și caroserii pentru maşina din film – un Dodge Charger cu motor poziţionat central!

https://www.youtube.com/watch?v=OnwWebWqytE

Caracteristici cheie:

  • Dodge-ul a fost botezat Hellacious (poate fi tradus drept “infernal”) și a fost realizat în stilul unui Charger din 1968. Este şi primul mid-engine classic muscle car făcut de atelierul american.
  • Mașina, pe care SpeedKore o numește una dintre cele mai extreme modele pe care le-a făcut, are o caroserie făcută integrat din fibră de carbon vopsită în culoare neagră mată, în timp ce habitaclul se prezintă drept unul spartan din cauza cuştii de protecţie lăsate la vedere.
  • Însă cel mai neobișnuit în ea este motorul V8 HEMI Supercharged de 6.2 litri, preluat de la modele moderne Dodge Hellcat şi instalat nu sub capotă, ci chiar în spatele scaunelor pasagerilor, în fața punții din spate, într-un cadru personalizat.
  • Însuşi propulsorul nu a fost modificat, producând acelaşi număr stoc de 717 CP şi 881 Nm de cuplu, dar interesant este că a putut fi cuplat la o cutie mecanică de tip transaxle, una care a fost montată în original pe modele precum Lamborghini Gallardo sau Audi R8, în locul unei automate! Tracţiunea este evident pe puntea din spate.
  • V8-ul respiră printr-un eşapament personalizat, fabricat din componente MagnaFlow, cu terminaţii masive orientate în jos. Un radiator de performanță Saldana, montat în față, menține motorul răcit, iar în spate nişte intercoolerele de înaltă performanță alimentează cu aer rece compresorul mecanic cu un volum de 2.4 litri.
  • În plus, noul Hellacious are o frână de mână hidraulică, iar de oprirea eficientă sunt responsabile nişte mecanisme Brembo cu etriere cu șase și patru pistoane în față și, respectiv, în spate. Acestea sunt acoperite cu jante de 18 inci, îmbrăcate în anvelope de mărimi 275/35 și 345/35.
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Iată ce a mai făcut anterior SpeedKore:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/