(video) Start de săptămână neplăcut. Patru oameni, la spital în urma unui accident lângă Puhoi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident matinal grav pe drumul ce face legătură între traseul R2 şi localitatea Puhoi din raionul Ialoveni, înregistrat prin apel la 112 la ora 7:30. În apropiere de o curbă s-au ciocnit două automobile, unul dintre care a părăsit carosabilul.

Conform datelor pe care am reuşit să le obţinem de la ofiţerul de presă al IGP, Mariana Beţivu, la faţa locului s-a găsit un Mitsubishi condus de șofer de 30 de ani, dar şi un Citroen care era controlat de un bărbat de 44 de ani. În urma coliziunii au avut de suferit diverse traumatisme ambii şoferi, cât şi doi pasageri din Mitsubishi.

Toată lumea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Atenţie, imagini ce conţin cuvinte necenzurate!

VIDEO: ⁨Mihail⁩, martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise