(video) Statul s-ar putea alege gratuit cu o mașină blindată de 500.000 euro, printre altele câteva de lux

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din câte poate cunoașteți, Aeroportul Internațional Chişinău a revenit în gestiunea statului după o întreagă epopee. Astfel, inclusiv toate automobilele de lux din parc, care prestează servicii de transport a VIP-urilor, vor trece de la compania Avia Invest sub administrarea noului-vechiului proprietar.

Printre acestea se numără şi un Audi A8 L Security, blindat şi cu motor W12, estimat la jumătate de milion de euro, despre care am scris cu trei ani în urmă. Acesta s-a întâmplat să fie utilizat şi în scopuri personale de către un deputat fugar. Mai mult, până în prezent poartă numere de înmatriculare care anterior au stat pe un Bentley Continental GT, tot din proprietatea sa.

„Unul din serviciile pe care le prestează aeroportul de mai bine de 10 ani este un serviciu VIP ce constă în preluarea pasagerului de la bordul aeronavei până la terminalul VIP. De aceea, este rațional că aceste bunuri să rămână în proprietatea statului. Au fost achiziționate din activitatea operațională a aeroportului, și nu din așa-zisele investiții”, a declarat administratorul adjunct al Aeroportului, potrivit Pro TV.

Printre alte maşini dedicate pentru transportul VIP-urilor se numără câteva exemplare Mercedes-Benz S-Class, V-Class, dar şi un Hyundai Equus.

VIDEO: Pro TV

Cmentariile sunt închise