(video) Ştiai asta? Singurul lucru din cauza căruia noile modele Ferrari Monza SP nu pot fi înmatriculate în SUA

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Conform unor informații din Ferrari Chat, forumul posesorilor de Ferrari, producătorul italian a confirmat că va putea fi cumpărat un kit special pentru mașinile din SUA, unul care va respecta reglementările Show and Display și le va legaliza pentru a fi conduse pe drumurile publice, însă nu mai mult de 2.500 de mile pe an. Setul va fi gata până la sfârșitul anului 2022 (odată cu terminarea producției modelului) și trebuie instalat de un dealer Ferrari.


Ce maşină are o cheie, dar nu o închide complet, are uşi, dar nu are geamuri, are climatizare, dar nu are o caroserie închisă? Acestea sunt doar câteva întrebări care descriu modelul Ferrari Monza SP, dar şi cele care îi sunt rivale.

Dar ştiaţi că acest produs Ferrari nu poate fi înmatriculat şi nu poate fi folosit pe drumurile publice din SUA? Am aflat şi noi despre acest lucru abia acum după ce Doug DeMuro a avut ocazia unică să facă îndeaproape cunoştinţă cu un exemplar şi să ne arate multe detalii interesante care, de obicei, le cunosc doar proprietarii.

Noul Ferrari Monza SP, care există în versiunea SP1 cu un singur loc pentru şofer şi SP2 – cu două locuri respectiv, poate fi utilizat peste ocean doar pe circuite, în diverse spaţii închise, la evenimente şi cam atât. În rest toată viaţa o va petrece prin garaje sau colecţii. Nimeni nu-şi poate etala achiziția în trafic din simplul motiv că nu are un parbriz, aceasta fiind o cerinţă obligatorie pe piaţa locală.

În Europa şi alte regiuni ale lumii nu este întâmpinată o astfel de problemă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/