(video) Tânăra dispărută din Orhei, găsită fără suflare. Șoferul care a luat-o în mașină e fost polițist

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi în jurul a 1000 de oameni au efectuat căutările tinerei de 19 ani care a dispărut de o săptămână. Din păcate a fost găsit cadavrul unei tinere cu semnalmente și vestimentație asemănătoare fetei dispărută din Orhei.

Corpul neînsuflețit a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, cu deplasare pe drum de țară.

Dragi colegi, stimați cetățeni, a fost o provocare enormă pentru noi toți să găsim această fată, dispărută în circumstanțe dubioase la Orhei.Consecințele sunt triste, dar am făcut tot posibilul ca împreună să putem acționa așa ca legea să poată fi aplicată corect.A fost o săptămâna în care am examinat fiecare centimetru de pământ, am analizat mii de înregistrări video, am mers prin ploaie, am ridicat fiecare piatră, am verificat fiecare loc și am întors toate gunoiștele. Dar rezultate sunt atunci când sunt #Oameni, mulți Oameni.Astăzi am fost peste 900. Colegilor noștri polițiști, peste 700 la număr, li s-au alăturat colegi din alte subdiviziuni și persoane civile care au mers cot la cot cu noi. Mulțumim tuturor. Pentru noi a contat fiecare persoană.Transmitem condoleanțe familiei și rudelor. Muncim în continuare pentru a elucida fiecare detaliu al acestui caz.

Posted by Poliția Republicii Moldova on Saturday 20 April 2024

Între timp s-a aflat că șoferul, care conducea mașina de ocazie în care tânăra a urcat, în trecut a fost polițist!

Conform ZdG, bărbatul de 45 de ani este un fost polițist. Informația a fost confirmată de către Alexandru Tăburceanu, primarul localității Chițcanii Vechi, unde a trăit ultimii ani individul.

Bărbatul, pe nume Gheorghe Cotorobai, este absolvent al Colegiului de Poliţie „Dimitrie Cantemir”. A fost polițist câțiva ani în urmă. „A fost încadrat în Inspectoratul de Poliție Telenești (sectorist), după care a fost trimis în satul Chițcanii Vechi, la noi, unde a activat ca șef de post o perioadă. Apoi a plecat în Italia cu soția”, a relatat Alexandru Tăburceanu, primarul localității Chițcanii Vechi.

Fostul polițist are doi copii, dar a divorțat în 2020. Soția sa este în continuare stabilită peste hotare. În ultimii ani, bărbatul a trăit în sat și ducea un mod de viață mai izolat.

Sursele Ziarului de Gardă spun că bărbatul avea totuși un comportament agresiv. De asemenea, potrivit unei versiuni, inclusiv a poliției, fratele lui, care locuiește în Orhei, ar fi cunoscut-o pe fata de 19 ani.

Sursele ZdG mai menționează că în seara în care fata de 19 ani a dispărut, bărbatul a intrat în Negureni după 45 de minute de la ieșirea din Orhei. Asta deși drumul ia maxim 25-30 minute.

Totodată, ajunși acasă la Cotorobai, toate echipajele de Poliție au așteptat la poartă câteva ore mandatul de percheziție, pentru că acesta le-a interzis să intre.

Amintim că ieri, 19 aprilie, bărbatul a primit arest preventiv pentru o durată de 30 de zile și acum stă în Penitenciarul nr. 13. IP Orhei ne-a confirmat încă o dată că tânăra fusese însărcinată.

Vezi și: Accidentul din Boldurești: Cinci polițiști au creat intenționat impedimente în mersul anchetei

Cmentariile sunt închise