Recordul mondial în raliul vitezei dintre Magadan și Lisabona a fost stabilit cu uleiul LUKOIL

Celebrul conducător auto Rainer Zietlow împreună cu echipa sa – fotograful Marius Biela și jurnalistul Peter Bakanov (auto.mail.ru) – au stabilit un nou record mondial la viteza de raliu parcurgând distanța de 15.225 km dintre orașele Magadan și Lisabona, timp de 6 zile 9 ore și 38 minute, folosind uleiul de motor LUKOIL GENESIS.

FP6A0254

Rainer Zietlow a făcut această călătorie record din cel mai estic oraș al continentului Asiatic în cel mai vestic oraș din Europa cu ajutorul mașinii Volkswagen Touareg V6 TDI Diesel. Pe parcursul întregii călătorii a fost utilizat uleiul de motor LUKOIL GENESIS VN SAE 5W-30, aprobat în conformitate cu standardele internaționale VW 504 00 / 507 00.

Cea mai mare parte a traseului autovehiculul a fost alimentat la benzinăriile LUKOIL. Raliul desfășurat în condiții extreme de drum reprezintă un test al eficienței realizat cu succes – test al „uleiului cu caracter de fier”.

Finish in Lisbon

În timpul călătoriei, care a durat de la 1 până la 7 iulie, participanții au făcut selecții regulate de ulei pentru ulterioarele cercetări de laborator. Aceste mostre vor fi testate în laboratorul independent din Germania.

Rezultatele testelor vor fi anunțate în septembrie și octombrie 2016 la conferințele de presă în incinta distribuitorilor Volkswagen din întreaga lume.

FS3A6543

Uleiul LUKOIL GENESIS va fi comercializat la benzinăriile LUKOIL-Moldova începând cu 1 august 2016.

FS3A6277

P.

Cmentariile sunt închise