(video) În stânga Nistrului nu se învață RCR? Momentul unui accident prostesc pe strada Grădina Botanică

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spațiul online încă se discută momentul unui accident bizar care s-a produs pe strada Grădina Botanică din Chișinău. A implicat un șofer care se deplasa într-un VW înmatriculat în stânga Nistrului și un autocamion.

Am aflat că poliția a fost solicitată la fața locului pentru că nu s-a ajuns la nicio înțelegere amiabilă. Deși nimeni nu a avut de suferit. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Amintim, potrivit p. 39 din RCR, că înaintea începerii deplasării, reîncolonării sau altei schimbări a direcţiei de mers, conducătorul de vehicul trebuie să se asigure că această manevră va fi executată în siguranţă şi nu va crea obstacole pentru ceilalți participanți la trafic. În cazul în care conducătorul are intenţia de a preselecta banda, el trebuie să cedeze trecerea vehiculelor care circulă în aceeaşi direcţie pe această bandă!

Atenție, cuvinte necenzurate!

VIDEO: t.me/cx_md, t.me/@Sergey Bargan

Vezi și: (video) Învățați din el și nu-l repetați! Momentul unui accident prostesc din intersecția șoselei Balcani cu strada Doina

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise