(video) Tesla lansează un joc video în care se poate folosi volanul şi pedala de frână a electromobilelor

Dacă încă nu aţi ştiut asta până în prezent, aflaţi că electromobilele Tesla vin din uzină cu jocuri integrate în sistemul său multimedia! Pentru ca timpul de aşteptare necesar încărcării unei maşini electrice de la un terminal public sau de la un Supercharger să treacă mai repede, ori pentru un simplu divertisment, Tesla lansează printr-un update gratuit unul nou, numit Beach Buggy Racing 2: Tesla Edition.

Simulatorul se alătură unei selecții de jocuri de tip arcadă dezvoltate de Atari, dar, spre deosebire acestea în care comenzile sunt reproduse prin intermediul butoanelor de pe volan şi a celor care se rotesc de pe el, în Beach Buggy Racing 2 se poate juca prin rotirea reală a volanului.

Chiar şi pedala de frână trebuie antrenată pentru a manipula corespunzător maşinuţa din jocul video, în timp ce pentru acceleraţie răspunde un buton de pe volan în locul celeilalte pedale.

Vezi şi: (video) Jocul Pokemon GO poate rula şi pe ecranul din interiorul Tesla Model S

Creat de dezvoltatorul de jocuri video Vector Unit, Beach Buggy Racing 2 include 22 de circuite şi electromobile Tesla animate care înlocuiesc unele karturi. Există şi un mod în care pot juca două persoane, pasagerul din dreapta şoferului având posibilitatea doar de a face manipulările necesare direct pe ecranul tactil.

Noul joc necesită mai multă putere de procesare decât jocurile clasice Atari, și, prin urmare, este disponibil doar pe masinile Tesla cu procesoare Intel construite din 2017 şi până în prezent. Modelele mai vechi utilizează un chipset NVIDIA Tegra şi astfel pot fi întâmpinate freeze-uri.

Beach Buggy Racing 2 funcționează cel mai bine şi cel mai comod pe Tesla Model 3, datorită ecranului său central aranjat în mod peisaj, însă poate rula şi pe ecranele verticale de tip portret de pe Model S sau Model X.

Vezi şi: (video) Evoluţia jocurilor video cu maşini de curse din 1983 şi până în prezent

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/