(video) Test Drive: Am condus Dacia Spring 2024. Ce aduce nou?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Spring de la Dacia deschide un nou capitol al evoluției sale, păstrând toate calitățile estetice care au contribuit la succesul generației precedente, aducându-le însă la un nivel superior.

Mai atrăgător ca oricând, cu un design complet reînnoit, mai robust, dar la fel de practic, cu un spațiu de depozitare interior excepțional pentru segmentul său, noul Spring rămâne cel mai accesibil model electric de pe piața europeană, așa cum a fost încă de la momentul lansării sale în 2021.

Astfel, Dacia continuă să încurajeze șoferii europeni să facă tranziția către mobilitatea cu emisii zero într-un mod eficient. Am zburat la Bordeaux, în Franța, ca să testăm mașina și să ne convingem de cele declarate de producător. Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Notăm în context că prețul de pornire în România începe de la 10.990 euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential 45 și ajunge până la 13.990 euro (TVA inclus) pentru versiunea de top Extreme Electric 65, prin Programul Rabla Plus si oferta speciala Dacia Finance.

Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc începând cu luna septembrie. 

Un preț pentru piața din Republica Moldova încă nu este afișat public.

Cmentariile sunt închise