(video) Test Drive: Noua generație Ford Focus

0

Autor: Constantin Mihalachi
Pentru a testa una dintre cele mai așteptate modele ale anului 2018 a trebuit să zbor în Franța. Odată ajuns pe Coasta de Azur în preajma aeroportului din Nisa ne așteptau câteva versiuni, printre care ST Line, Titanium și noua variantă Vignale care a debutat pentru prima dată pe Focus după ce am văzut-o anterior pe Fiesta sau Mondeo.

Ce aduce noul Focus? În primul rând noi motoare pe benzină, dar și câteva variante noi pe motorină. Toate motoarele pe benzină (1.0 Ecoboost – 85, 100 și 125 de cai putere/1.5 EcoBoost – 150 și 182 de cai putere) dispun de doar trei cilindri, iar unele versiuni sunt dotate cu sistemul de decuplare a unui cilindru la turații mici. Mai sunt și  două cutii automate noi. Ambele sunt automate clasice în opt trepte, una dezvoltată împreună cu GM, iar a doua fiind propria creație a celor de la Ford.

Urmează multe modificări la suspensie și tehnologii de asistență pe care nu le-am mai văzut anterior pe Focus. Mai detaliat despre noua generație Ford Focus vă invit să aflați din reportajul video atașat mai jos.

Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata