(video) Test Drive: Volvo XC40 T5 Recharge – cât consumă în realitate cel mai mic crossover plug in hybrid de la Volvo

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Daniliuc

Mașinile cu sisteme alternative de propulsie sunt din ce în ce mai populare și în Moldova. Am început să alegem din ce în ce mai des automobile hibride sau chiar plug in hybrid, cele care pot merge și exclusiv pe electricitate.

O ofertă interesantă are și Volvo în acest sens. De ceva timp în țara noastră a venit varianta XC40 T5 Recharge, care având un motor turbo pe bezină de 1.5 litri și trei cilindri produce 180 de cai putere! Și asta nu este tot! Versiunea XC40 T5 Recharge mai are și un electromotor care crește puterea totală a mașinii la tocmai 262 de cai putere!

Nu-nu, nu am greșit cifrele de mai sus! Ba chiar mai mult, Volvo anunță un consum de 1.8 l/100km parcurși și o autonomie de 47 de kilometri doar în modul electric!

Pe mine aceste cifre m-au intrigat suficient de mult ca să vreau să le încerc cum sunt în realitate. În reportajul de mai jos vă spun toate impresiile mele despre Volvo XC40 T5 Recharge, autonomia pe care am înregistrat-o în modul electric și consumul mixt la final de test. Vizionare plăcută!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/