in , ,

(video) TopCar se apucă de maşini McLaren! A “turnat” fibră de carbon de peste 80000 de euro pe 720S Spider

Ruşii de la TopCar Design s-au apucat să modifice maşini marca McLaren. Primul proiect este realizat pe baza modelului 720S Spider şi se numeşte Fury. Supercarul urma să debuteze public la Salonul Auto de la Geneva care a fost anulat.

Este numit unul dintre cele mai complicate proiecte realizate vreodată de companie şi se menţionează că un kit este gata în 30 de zile!

 

McLaren 720S Fury ????
#mclaren#mclaren720s

Posted by TOPCAR on Sunday, March 8, 2020

Kitul pus la dispoziţia clienţilor interesaţi cuprinde 50 de părţi-componente, iar primul exemplar final, un 720S Spider, prezintă unul şi mai exclusivist – Stealth Edition. Toate sunt produse din fibră de carbon și, deoarece TopCar s-a abținut să adauge un înveliș colorat, structura fibroasă cenușie a materialului vine în prim plan, oferind un contrast uimitor cu vopseaua verde închisă.

Cockpit-ul maşinii, care deja are din uzină elemente din fibră de carbon, inclusiv pe volan, a beneficiat de o retapiţare completă cu piele şi Alcantara. Noile elemente sunt de culoare neagră și verde închis, care se asortează perfect cu exteriorul mașinii. Elementele adiționale din fibră de carbon pe pragurile ușilor, care arată denumirea Fury și logoul TopCar atunci când portierele sunt deschise, sunt o altă caracteristică particulară.

Jantele forjate TopCar Fury, cu dimensiuni de 9×20 inci și 11.5×21 inci, în anvelope de performanţă de mărimi 255/30ZR20 și 325/25ZR21, completează perfect noul design.

Apropo, această maşină se vinde! Este înmatriculată în UE, are un parcurs de 150 de km şi un nivel de echipare de top – Performance. Automobilul se află în Cannes (Franţa) şi costă nu mai puţin de 387.000 de euro.

GENEVA 2019: G-Class INFERNO by TopCar – Reportaj Video AutoBlog.MD

Iată un pricelist al produselor:

McLaren 720S Fury TopCar Design 39

topcar mclaren fury price list scaled

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO: