(video) Trafic dat peste cap în nordul Bucureștiului. Un elicopter militar a aterizat forţat pe un bulevard

În această dimineaţă, un elicopter de model Sikorsky UH-60 Black Hawk, care costă câteva milioane de dolari şi aparţine Armatei americane, a trebuit să aterizeze forțat în nordul Bucureștiului, pe bd. Aviatorilor, în Piața Charles de Gaulle, chiar pe șosea, unde a doborât şi câţiva stâlpi de iluminat.

VIDEO: facebook.com/domnul.diriginte

https://www.youtube.com/watch?v=6tVifQpH_kA

Elicopterul participa la pregătirile pentru Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene, care va avea loc pe 20 iulie. Aparatul, care făcea parte dintr-un grup de elicoptere şi efectua un zbor de antrenament, poate fi văzut în imagini cum pierde din altitudine şi aterizează forţat.

Conform Digi24, pe lângă stâlpii prăbușiți, cel puţin două autovehicule au fost avariate, însă din fericire nu există victime.

https://www.youtube.com/watch?v=ORFfL8n8XvI

Vezi şi: (video) Un elicopter de aproape $20 de milioane a aterizat într-un câmp din județul Constanța. Un șofer: “Do you need gas?”

https://www.facebook.com/mapn.ro/posts/2075763062562933?cft[0]=AZXuAKX8IUhXg9xs_I63xDR9auLj8iC_tQZQiKm5A2EllRXe8jlicMv7nKB87YujOJaVe6elFzoKRruLDTFaGiq3kSS6INF8_jPcadoHCDkxllNmyqgNmvwlKpvOTG-i8YRVzf5tLfl6AfrzXy8yY8Wp&tn=%2CO%2CP-R

Cmentariile sunt închise