(video) Tragedie nocturnă lângă Edineț. Un șofer de 18 ani nu a văzut un pieton pe trecere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din raionul Edineț au intervenit aseară, în jurul orei 18:15, la documentarea unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Brătușenii Vechi, aflată la câțiva kilometri sud de orașul Edineț. Din nefericire acesta s-a soldat cu lovirea mortală a unui pieton, soldat cu tamponarea unui pieton.

Din cercetările preliminare s-a constatat că un tânăr de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, în momentul când se deplasa pe traseul M5, în apropierea localității Brătușenii Vechi, din motive necunoscute ar fi tamponat pietonul, o femeie de 56 de ani, locuitoare a raionului Edineț. Aceasta traversa regulamentar partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, femeia a decedat la fața locului. Conducătorul auto nu era în stare de ebrietate. La moment polițiștii întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

Nu se menționează expres în nota oficială primită de la ofițerul de presă al IP Edineț, Svetlana Talpă, însă martorii vorbesc despre un bărbat care ar fi suferit un atac de cord și a fost preluat de o ambulanță. Nu se exclude că ar fi o rudă apropiată a victimei și acestuia i-ar fi stat rău după ce a văzut impactul.

Cmentariile sunt închise