(video) Trei maşini au fost deteriorate în sectorul Buiucani. Erau parcate pe teritoriul uzinei Alfa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Anii 90 revin în sectorul Buiucani al capitalei? Imagini virale au apărut în spaţiul online, prezentând descoperirea unui şofer pe teritoriul uzinei Alfa. Mai multe automobile au fost deteriorate intenţionat şi lăsate fără cel puţin acumulatoarele de sub capotă potrivit martorului ocular.

Conform informaţiilor Poliţiei Capitalei, cazul a fost înregistrat abia în seara zilei de 15 octombrie, atunci când proprietarii s-au adresat cu o plângere. La serviciul 112 a parvenit informația precum că trei automobile marca BMW, Opel și FIAT, care erau parcate pe strada Alba Iulia au fost deteriorate, iar din interiorul lor au fost sustrase mai multe piese.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, în rezultatul investigațiilor a fost stabilită identitatea a două persoane presupuse că ar fi comis infracțiunea. Cazul este investigat în continuare, iar oamenii legii spun că ulterior vor reveni cu mai multe detalii.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise