(video) Tribut Moldovei #3: Am descoperit cu Renault Kadjar uimitorul defileu de la Vadul-Rașcov și Socola

0

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Denis Chicu, Editor de imagine: Daniliuc Victor

Ziua a treia a călătoriilor noastre prin Republica Moldova ne-a dus din nou în raionul Şoldăneşti, însă într-o altă zonă pitorească. Am ajuns iarăşi pe malul râului Nistru în localitatea Vadul-Raşcov, care cândva era un târg comercial şi chiar un drum pe care comercianţi din orient ajungeau în Europa! Dar ştiaţi că în zonă a existat cândva chiar o trecere peste ape?

Tot în Vadul-Raşcov am avut ocazia să vedem una dintre cele mai mari mănăstiri săpate în piatră, dar şi unul dintre cele mai mari cimitire din Europa de Est! Cândva localitatea era compusă în proporţie de 80% doar din evrei, însă până în prezent nu a mai rămas nici unul, ci doar plăci comemorative.

Pentru a ajunge în toate locurile interesante am avut la dispoziție unul dintre cele mai accesibile crossovere de pe piaţa noastră – Renault Kadjar în versiune actualizată. Modelul s-a comportat exemplar, inclusiv pe drumurile de ţară, dovedind astfel că este confortabil în orice aventură.

Mai sunt multe alte lucruri de povestit, însă de ce să scrim când se poate vedea totul! Vă invit să vedeți reportajul video pe care l-am atașat mai jos! Îl republicăm pentru ca oricine să poată vedea locurile frumoase din Moldova noastră, unele care în această perioadă de timp nu pot fi explorate fizic deocamdată din cauza restricţiilor şi consecinţelor pandemiei de COVID-19, însă iată că noi vi le aducem mai aproape.

Dar înainte de asta ținem să mulțumim partenerilor noștri – Renault Moldova pentru mașina și suportul oferit, LUKOIL Moldova pentru combustibilul de calitate, magazinul XSTYLE pentru echipamentul potrivit de a face față atât căldurilor cât și terenului accidentat și bineînțeles prietenului nostru de la Azbuca-Travel.MD, Feodor Evstigneev, pentru istoriile frumoase povestite la cameră. Vizionare plăcută!

P.S. Ne-am bucura mult să aflăm și părerile voastre despre aceste reportaje. Vizionare plăcută!

GALERIE FOTO
⇓⇓⇓

(foto/video) Tribut Moldovei #3 – Vadul-Raşcov şi împrejurimile sale, cutreierate împreună cu Renault Kadjar

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata