(video) Tuning care costă cât un alt A-Class! BRABUS îţi poate modifica al tău Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+

Atelierul BRABUS este gata să ofere modelul B45 pe baza noului Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ şi maşina are un preţ – de puţin peste 89.100 de euro (după cum este personalizat exemplarul din imagini, deşi costul final poate fi diferit)!

Pentru comparaţie, preţul minim cerut în ţara noastră pentru acest model din fabrică este de 52.840 de euro! Astfel, de această diferenţă de bani îţi poţi cumpăra liber chiar un alt A-Class (250 4MATIC, de la 35.660 în RM)!

https://www.youtube.com/watch?v=StrAY8HWnz8

Ce primiţi astfel pentru cei alţi peste 36.000 de euro investiţi:

  • Kitul de performanță BRABUS dezlănțuie rezervele inactive în al său motor turbo cu patru cilindri fără a afecta robustețea și durabilitatea. BRABUS recomandă lubrifianți de înaltă performanță MOTUL.
  • Reglarea sa cuprinde mai mult decât o cartografiere specială pentru sistemul electronic de gestionare a motorului A 45 S. Conversia include, de asemenea, o unitate de comandă auxiliară BRABUS PowerXtra CPC, adaptorul BRABUS BoostXtra, care permite propulsorului să producă un zgomot sportiv ca un automobil de curse, alături de un canal special pentru cutia de aer.
  • După modificare, motorul produce cu 29 CP şi 50 de Nm mai mulţi, pentru un total de 450 CP şi 550 Nm de cuplu într-o primă fază (la sigur se vor putea stoarce şi peste 500 CP din el). Poate face acum 0-100 km/h în 3.7 secunde (-0.2) şi rula cu maxim 270 km/h.
  • În timp ce kitul de caroserie rămâne neschimbat, BRABUS oferă mașinii compacte un aspect individual, cu jante Monoblock Z 8.5Jx20 personalizate pe puntea față și spate. Designul lor cu zece spițe delicate vopsite în negru, cu suprafețe lustruite, oferă o combinație excelentă de rezistență remarcabilă și construcție ușoară. BRABUS a selectat anvelope de dimensiunea 255/40 ZR 20 furnizate de partenerul Continental.
  • În plus față de anvelopele mai largi, arcurile sport BRABUS, reglabile pe înălțime prin intermediul unui filet, fac manevrabilitatea și mai agilă prin coborârea centrului de greutate al vehiculului. Totodată garda la sol poate fi redusă cu până la 30 de mm.
  • Desigur, BRABUS îndeplinește și dorințele personale în ceea ce privește designul interior. Printre opţiunile puse la dispoziție se numără plăci inoxidabile cu logo BRABUS, care pot fi iluminate în 64 de culori diferite, sincronizate cu iluminarea ambientală, pedale din aluminiu și covorașele din velur de înaltă calitate cu sigla BRABUS.
  • BRABUS poate îndeplini şi alte cereri de personalizare a interiorului, de exemplu cu piele fină exclusivistă pe care atelierul de tapițerie al companiei o poate crea practic în orice culoare și textură.
  • BRABUS Tuning Warranty este de trei ani sau 100.000 de kilometri parcurşi.
https://autoblog.md/video-cum-vede-brabus-noul-mercedes-amg-a-35-4matic-raspunsul-vine-la-frankfurt/

Cmentariile sunt închise