(video) Un accident produs într-o intersecție din judeţul Neamţ, România, a ajuns în emisie directă la TV

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Într-o intersecție de câțiva metri pătrați din județul Neamț se produc săptămânal accidente rutiere. O echipă de jurnalişti a TVR a surprins un astfel de eveniment rutier, chiar în timp ce filma un reportaj în acel loc. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

Accidentul surprins de echipa TVR este doar unul dintre multele produse în această intersecție. Localnicii spun că la fiecare câteva zile sunt tamponări. Multe, fără victime, cum a fost și aceasta. Alte accidente însă sunt cu victime, unele mortale. Cel mai recent a avut loc în urmă cu câteva zile, iar un șofer a murit.

Traficul prin intersecția din localitatea Gâdinţi s-a intensificat de când pe aici trece principala ruta între municipiul Roman și comunele din apropiere, dar și către județul Vaslui. Și asta după prăbușirea podului de la Luţca, în urmă cu mai bine de o lună.

Intersecția de la Gâdinţi este situată chiar în centrul comunei, la câțiva pași de primărie. În urma accidentului surprins de echipa TVR, traficul a fost perturbat aproximativ o oră pe DN 15D.

Cmentariile sunt închise