(video) Un american şi-a dus maşina în service pentru întreținerea periodică. Mecanicii s-au îngrozit după deschiderea capotei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Proprietarul unui Ford Focus și-a predat mașina specialiștilor dintr-un centru de service din Florida pentru a efectua serviciile programate de întreținere periodică. Iar când s-a deschis capota mecanicii s-au îngrozit. Spaţiile libere erau ocupate de un boa albinos.

În mod evident, nimeni din service nu s-a încumetat să scoată şarpele şi nici instrumentele necesare nu le aveau, astfel încât a fost chemat specialistul Russell Cavender, supranumit drept The Snake Chaser, care a sosit prompt în urma apelului și a scos cu grijă reptila.

Lungimea şarpelui, care se sprijinea pe un motor Duratec de 2.0 litri, a fost de 2.4 metri. Pentru a nu-i face rău, specialiștii au fost nevoiți să scoată mai multe părți din compartimentul motor, oferind astfel lui Russell Cavendar un acces mai bun.

Experții au remarcat că această specie nu este otrăvitoare, dar mușcătura sa este foarte dureroasă. Probabil că s-a urcat sub capotă pentru a se încălzi, deşi nu e clar cât timp a stat acolo.

Cmentariile sunt închise