(video) Un bărbat din Călăraşi, beat fiind, nu a observat că avea 69 de km/h pe bord. Vezi ce a urmat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, în jurul orei 10:00, la intrarea în comuna Cojușna, oamenii legii au fixat cu aparatul TruCAM un automobil marca Nissan care a depășit limita de viteză permisă pe segmentul dat.

Inspectorii de patrulare au oprit automobilul, iar la volan s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani din Călăraşi. Acesta conducea în stare de ebrietate şi nu a mai fost suficient de treaz pentru a ţine cont de reguli de circulaţie.

Aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.93 mg/l.

Dacă nu mai este nimic uimitor în faptul că în Moldova se depistează des şoferi beţi, interesant în acest caz este ce a urmat. Pentru a nu fi documentat pentru încălcările comise, șoferul a încercat să corupă polițiștii, lăsând pe bancheta din față a automobilului de serviciu un teanc de bancnote. Suma totală a banilor s-a ridicat la 20.000 de lei!

La fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de poliție Buiucani, SPIA și DIE pentru documentarea cazului.

Șoferul urmează a fi cercetat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat, pentru depășirea limitei de viteză, dar și pentru corupere activă cu ridicarea permisului de conducere.

Poliția Republicii Moldova îndeamnă cetățenii să respecte prevederile legislației, să fie integri și să-și asume propriile acțiuni! Amintim că oferirea mitei unui angajat cu funcție publică se documentează penal, iar persoana riscă amendă sau chiar închisoare.

Cmentariile sunt închise