(video) Un bărbat şi-a făcut un sedan lat de 3 metri. Vezi cât de caraghios arată şi câţi pasageri poate lua la bord

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Justinbuildcars, un utilizator de TikTok, a publicat o serie de videoclipuri despre un Volkswagen Lamando L pe care l-a transformat într-un Lamando 5XL. Mașina a devenit mai lată cu peste un metru şi arată caraghios, mai ales în obiectivul unei camere.

Lățimea mașinii a crescut de la 1.831 mm la aproape trei metri, ceea ce, desigur, a necesitat o restructurare pe scară largă a caroseriei și fabricarea unui număr de piese noi şi la comandă. Totuşi, din câte se poate vedea în imagini, totul este făcut destul de îngrijit.

Tânărul nu a dezvăluit cât l-a costat proiectul şi cât timp a durat transformarea, însă a arătat cum e sub capotă şi la interior. Din acestea denotă că toate extensiile şi suplimentele au fost aplicate în partea dreaptă a automobilului.

Spațiul liber rezultat din habitaclu a fost umplut cu locuri suplimentare pentru ca într-un final să poată fi luate la bord nouă persoane cu tot cu şofer. Interesant mai este de remarcat un lucru: tracţiunea maşinii a devenit mono, adică doar pe roata frontală stângă!

În ciuda construcției sale bizare acest VW Lamando se poate deplasa, însă evident că nu şi pe drumurile publice. Imaginile văzute de milioane de oameni mai arată cum decurge procesul de parcare.

@justinbuildcars

Reply to @i_amyourfather69 The engine bay of my widebody Volkswagen #fypシ #jdm #widebody #carsoftiktok #volkswagen #cartok

♬ original sound – Justinbuildcars
@justinbuildcars

Reply to @eliteyannik Here’s the interior of my widebody Volkswagen! #fypシ #widebody #jdm #carsoftiktok #cartok #volkswagen

♬ original sound – Justinbuildcars

Iată şi un review în engleză:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/