(video) Un bărbat şi un minor au răpit un VAZ în nordul ţării, după care l-au implicat în două accidente

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat de 33 de ani și un adolescent de 15 ani, locuitori ai raionului Ocnița, sunt cercetați penal după ce au răpit un VAZ 2103. Polițiștii din Ocnița au fost alertați de un locuitor al localității Vălcineț care a comunicat că i-a fost răpit automobilul în plină zi, acesta fiind parcat la poarta gospodăriei şi având cheia în contact.

La scurt timp, poliția a mai primit un apel, precum că automobilul răpit ar fi implicat în două accidente pe teritoriul raionului Briceni.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Ocnița, Briceni și cei ai Direcției Patrulare Nord a INSP, automobilul a fost localizat pe o stradă din localitatea Trebisăuți din raionul Briceni, iar suspecții escortați la Inspectorat pentru documentare.

În cadrul acțiunilor de documentare s-a stabilit că suspectul de 33 de ani se afla în căutare, anunțat de către Procuratura raionului Ocnița pentru comiterea altei infracțiuni. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar minorul este cercetat în libertate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru Răpirea mijlocului de transport. Conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

Amintim șoferilor să fie precauți și să nu își lase cheile în mecanismul de pornire pentru a nu facilita intențiile rele ale infractorilor. Dacă totuși ați devenit victima unei asemenea infracțiuni, apelați imediat Poliția la numărul unic de urgență 112.

Cmentariile sunt închise