(video) Un BMW X6 a fost tăiat la propriu în vamă pentru a scoate din el toate pachetele de ţigări ascunse

Un caz mai neobişnuit de contrabandă a fost înregistrat acum câteva ore la postul vamal Leuşeni. Un lot de peste 97.000 de ţigarete a fost ascuns într-un BMW X6, autorul ideii crezând că o maşină sportivă şi premium precum este acest model nu va trezi nici o suspiciune. Nu a fost să fie!

Funcționarii vamali de comun cu polițiștii de frontieră din postul vamal au prevenit tentativa de contrabandă, găsind ulterior marfa tăinuită în mai multe locuri special amenajate din SUV-ul coupe cu numere de înmatriculare emise de autoritățile românești. La volanul unității de transport se afla o româncă, în vârstă de 55 de ani, domiciliată în orașul Iași, care și este documentată în acest caz. Femeia intenționa să transporte ilegal țigările în România.

Cazul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de 16 decembrie. Ilegalitatea fost documentată în baza unor informații operative ale ofițerilor de investigații ai Poliției de Frontieră, echipa mixtă de control redirecționând autoturismul spre verificări detailate. În cadrul controlului a fost antrenat și câinele specializat al Vămii, care a semnalat prezența produselor din tutun în mai multe spații ale mijlocului de transport, motiv pentru care a fost luată decizia demontării acestora, fiind folosite şi metode “brutale”.

În rezultatul acțiunilor de specialitate, funcționarii vamali au ridicat peste 97.000 de țigarete de diferită marcă, fără acte de proveniență. Acestea erau disimulate în spații special amenajate, improvizate în aripile din față și spate ale mașinii, podea, praguri, portbagaj, panou și lonjeroanele din spate ale autovehiculului.

Atât țigaretele, cât și mijlocul de transport au fost ridicate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal pentru continuarea cercetărilor și atragerea la răspundere a persoanelor implicate, în conformitate cu legislația în vigoare.

Vezi şi:

(video) O şoferiţă a trecut de câteva ori ilegal frontiera moldo-ucraineană! Nu a oprit-o nici bariera şi nici roţile sparte

https://autoblog.md/foto-mercedes-benz-s-350-retinut-la-frontiera-cu-cati-bani-si-l-a-cumparat-un-moldovean-din-europa/

Un cartel mexican a expediat din greşeală droguri în valoare de 4.5 milioane de dolari unor dealeri Ford

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/