(video) Un camionagiu din Ucraina s-a răsturnat la intrare în localitatea Troița Nouă şi a decedat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de ieri, aproximativ la orele 19:00, poliția din Anenii Noi a fost sesizată prin apel la 112 la ora 18:40 despre producerea unui grav accident rutier la intrare în localitatea Troița Nouă.

Camionul stă şi astăzi acolo:

Preliminar, s-a stabilit că un bărbat de 65 de ani, la volanul unui autocamion de marca Iveco, înmatriculat în Ucraina, deplasându-se spre mun. Chișinău, într-o curbă a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat cu semiremorca încărcată cu cherestea foarte aproape de o casă.

În urma traumatismelor primite șoferul, cetățean al Ucrainei, a decedat pe loc din păcate. Pentru efectuarea lucrărilor de descarcerare la fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

VIDEO: facebook.com/doinabejenaru

Încă un accident grav s-a produs în seara zilei de 12 septembrie. Salvatorii au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare pe traseul R-1 în apropierea localității Bucovăț din raionul Strășeni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:10.

Potrivit informațiilor înregistrate, un Mercedes-Benz Sprinter a intrat în coliziune cu un tractor. În urma accidentului rutier conducătorul tractorului cu diverse traumatisme a fost preluat de SAMU, iar conducătorul microbuzului și pasagerul acestuia au rămas blocați în interior. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori. Ajunși, aceștia au deblocat persoanele dintre fiare, ulterior fiind transportate la spitalul raional.

Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/