(video) #Nu e glumă: Audi, Mercedes-Benz şi VW şi-au schimbat logourile, însă nu o vor face şi pe maşini

Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie, însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtag-ul special #Nu e glumă, pentru că faptele descrise sunt o realitate. Audi, Mercedes-Benz şi VW şi-au schimbat logourile, însă nu o vor face şi pe maşini!

Companiile Volkswagen și Audi au publicat simultan nişte reclame sociale creative prin care îi îndeamnă pe fani, dar şi pe toţi oamenii la general vorbind, să “păstreze distanța” pentru a depăși criza iminentă. O caracteristică distinctivă au fost logourile schimbate ale producătorilor, special pentru acest subiect.

Dacă cele patru inele ale Audi au fost întinse într-o linie de cercuri separate, atunci cei din Wolfsburg au decis să lase un gol între literele V și W, să le separe în direcții diferite. Acum câteva ore la campanie s-au alăturat şi cei din Stuttgart. Steaua din logoul Mercedes-Benz a fost desprinsă de cercul de care cele trei colţuri se prind.

Desigur, toate cele trei mărci auto nu vor folosi logourile “virale” pe automobilele care le produc. Acestea au fost create în principal pentru publicitate socială pe rețelele de socializare. Mesajul este unul clar şi este unul dintre cele mai puternice instrumente lansate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Thanks to everybody for maintaining social distancing guidelines during these times. By acting together and #StayAtHome,…

Publicată de Mercedes-Benz pe Luni, 30 martie 2020

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-land-rover-aprovizioneaza-serviciile-de-urgenta-cu-cateva-zeci-de-suv-uri-defender-pentru-a-combate-covid-19/

Sfaturi utile! Cum să dezinfectăm corect mașina pe timp de COVID-19

https://autoblog.md/dealerul-oficial-toyota-din-republica-moldova-a-donat-200000-de-lei-pentru-combaterea-covid-19/

LUKOIL Moldova ajută autoritățile și medicii în lupta cu COVID-19

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/