Ediţia din 2020 a Salonului Auto de la Paris a fost anulată, iar FOS a fost amânat

Ediţia din 2020 a Salonului Auto de la Paris a fost la fel anulată! Un anunţ oficial vine după cel făcut de organizatorii NAIAS.

FOTO: ftimes.ru

Organizatorii Salonul Auto de la Paris au anunțat anularea parțială a evenimentului: anul acesta nu vor mai exista standuri tradiționale ale producătorilor, dar alte activități precum summit-ul privind mobilitatea mediului Movin’On mai pot avea loc teoretic. Expoziţia auto ar fi trebuit să aibă loc în perioada 26 septembrie – 11 octombrie 2020, în cadrul centrului expoziţional Porte de Versailles.

Decizia de a anula evenimentul principal a venit pe fondul unei “crize de sănătate fără precedent” și a unui “șoc economic” cu care se confruntă producătorii auto din cauza pandemiei de COVID-19. Organizatorii au considerat că, în condițiile închiderii întreprinderilor și showroom-urilor reprezentanțelor auto, cea mai corectă decizie ar fi să refuze organizarea expoziției. În același timp, “căutarea unor soluții alternative posibile” se află încă pe ordinea de zi.

Iar peste Canalul Mânecii, organizatorii Festivalului de Viteză de la Goodwood, care are loc anual în Marea Britanie, anunţă despre amânarea evenimentului care urma să aibă loc între zilele de 9-12 iulie. Deocamdată nu este determinată o dată ulterioară.

Organizatorii FOS în prezent exploră potențialul unor date alternative pentru sfârșitul verii sau la începutul toamnei din acest an. Biletele deja achiziționate vor rămâne valabile pentru noua data, care urmează a fi anunţată în următoarele săptămâni.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Ultima oră! Salonul Auto Internaţional de la Geneva a fost anulat din cauza coronavirusului

https://autoblog.md/mai-sunt-sanse-pentru-altele-pana-la-sfarsit-de-an-editia-din-2020-a-salonului-auto-de-la-detroit-anulata/

https://autoblog.md/fara-precedent-formula-1-recurge-la-curse-virtuale-pentru-a-tine-fanii-aproape/

https://autoblog.md/marele-premii-de-formula-1-ale-bahrainului-si-vietnamului-amanate-sezonul-ar-putea-incepe-de-la-sfarsit-de-mai/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/