(video) Un Chevrolet Corvette Stingray din 1974 a fost spălat prima dată în ultimii 34 de ani. Cum a reacționat proprietara

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Să readuci la condiții bune o maşină foarte murdară este mereu un lucru neplăcut şi nu oricine se poate apuca de proces, însă eforturile de cele mai multe ori merită. Priviţi, de exemplu, cum arată acest Chevrolet Corvette Stingray din 1974 care nu a fost spălat niciodată în ultimii 34 de ani!

Actuala proprietară a cumpărat emblematica mașină în 1982 şi potrivit declarațiilor sale a fost o achiziție spontană. După câţiva ani, a fost închisă într-un hambar, unde a stat în noroi și praf din 1989. 

Șoarecii care s-au instalat în cabină nu au cruțat nimic. Urmele activității lor sunt vizibile peste tot.

Pot fi activate subtitrări în limbile română şi rusă

Prima etapă a misiunii de „salvare” a fost ridicarea mașinii dintr-o groapă. Echipa WD Detailing a început apoi să curețe caroseria de ani de murdărie și praf. A fost scos chiar şi suportul posterior de bagaje, fiind lustruit până la starea inițială. Pe lângă caroserie au mai fost spălate roţile și compartimentul motorului.

Când au început să aspire mașina, au găsit urme ale prezenței șoarecilor: pete și resturi. Au fost apoi bine curățate covorașele, consola centrală, scaunele și toate celelalte elemente interioare.

După cum s-a dovedit, o mașină frumoasă cu un interior bej se ascundea sub stratul de murdărie. După prima sa spălare, acest Stingray de aproape jumătate de secol arată mai mult decât decent.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/