(video) Un Chrysler a ars aseară într-o benzinărie de pe viaduct. Două persoane s-au ales cu arsuri grave

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incident cu urmări dureroase în capitală. Spre seara zilei de 14 august angajații IGSU au fost solicitați să intervină după ce un autovehicul a luat foc (o explozie nu se confirmă, după cum se vehiculează pe alte surse media) în urma alimentării cu gaz la o benzinărie de pe strada Melestiu 20/2 (viaduct). Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:20.

VIDEO: facebook.com/Valerian Pasat

La fața locului pentru intervenție au fost trimise tocmai patru echipe de salvatori și pompieri, dat fiind faptul că mașina s-a aprins chiar sub acoperișul stației și lângă coloanele de distribuție. Pompierii au reușit să lichideze incendiul fără ca acesta să obțină răspândire, însă automobilul nu a putut fi salvat de la distrugeri serioase.

În urma incendiului conducătorul auto și o pasageră au primit arsuri de gradul III (foarte grave) după ce flăcările au ajuns și în habitaclu. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă după aceea au fost transportați la spital. Un angajat al stației a povestit pe o rețea de socializare că ceea ce s-a întâmplat și a văzut era cu adevărat strașnic.

Potrivit primelor informații autoturismul s-ar fi aprins după ce acesta ar fi fost alimentat. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite. Cazul este cercetat de organele competente.

Cmentariile sunt închise