(video) Un conducător auto începător din Chişinău a dat tuturor dovadă că este încă începător

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Manevre incredibile într-o intersecție din capitală, una cu sens giratoriu din sectorul Rîşcani, destul de aglomerată. Un conducător auto începător, fie tânăr sau tânără, bărbat ori femeie, a dat dovadă că este încă prea devreme să şofeze prin trafic şi ar mai avea nevoie de lecţii practice. În caz contrar poate genera pericole sau poate fi însăşi implicat într-un accident rutier.

Ar avea cu siguranţă nevoie şi de lecţii teoretice pentru a şti cum, când şi unde să poziţioneze autovehiculul din start pentru a întoarce şi ajunge pe strada dorită; iar în caz că, din anumite circumstanţe, nu-i reuşeşte să facă întoarcerea sau omite neintenționat strada dorită – cum să ajungă regulamentar înapoi la aceasta.

Poliţiştii care au trecut prin preajmă cu siguranţă au observat ce se întâmplă, însă nu s-au oprit ca să dea cel puţin o avertizare.

VIDEO: facebook.com/loaldesign

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/