(video) Un cuplu din Moldova a cucerit zăpezile României cu un BMW. Filmuleţul i-a impresionat şi pe oficialii mărcii

Cuplul Stanislav Cociorva și Ecaterina Cernei, cunoscuţi în spaţiul virtual sub nickname-ul “neat.graphics” sau pur și simplu Stanly & Katya, au decis să exploreze peisajele îngheţate şi unice ale munţilor din România.

Cei doi nu au mers singuri în această aventură, ci în compania unui BMW X6 M50d xDrive care poate fi numit un automobil-erou.

Maşina de teren s-a descurcat de minune prin toate locaţiile de filmare, chiar dacă s-a confruntat cu straturi de zăpadă de peste 50 de cm, temperaturi de -20 de grade Celsius sau drumuri de munte.

Rezultatul acestei expediţii poate fi văzut într-un videoclip spectaculos care a fost făcut public şi de marca bavareză prin intermediul unui comunicat de presă.

“Am mai avut o asemenea experienţă de filmare în România, vara, iar acum am fost tentați să facem un alt film în timpul iernii. Cu ajutorul cunoștințelor pe care le-am dobândit în timpul călătoriilor noastre anterioare, am ales locațiile care au oferit o mare diversitate de peisaje naturale și repere culturale”, a explicat Katya.

Proiectul a fost filmat în 10 locații, a durat 2 săptămâni şi s-a extins pe o distanţă de 2.500 de kilometri.

Vezi şi: (video) Cum a fost BMW Festival 2016: Imagini unice cu drona şi interviuri exclusive

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/