(video) Un fotograf spion a fost uimit să vadă ce maşină a fost scoasă la teste prin poarta fabricii Lamborghini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Varryx, un entuziast auto italian, cunoscut pentru „acţiunile sale de spionaj” din preajma fabricilor Lamborghini și Ferrari, nu s-a aşteptat să vadă că de pe teritoriul uzinei din Sant’Agata Bolognese poate ieşi altceva decât vreun produs actual sau viitor al mărcii. 

De această dată, un roşu Ferrari SF90 Stradale a ieşit şi a intrat de pe teritoriu. Exemplarul poartă însemne ale unui vehicul supus testelor, astfel încât se poate presupune că Lamborghini studiază foarte atent construcția modelului hibrid pentru a-i îmbunătăți concurentul ce urmează a fi lansat în viitorul apropiat.

Totuşi, nu este pentru prima dată când maşini ale mărcilor concurente sunt depistate pe teritoriul Lamborghini, însă până acum nu au fost de un astfel de calibru de top. Anterior, au mai fost întâlnite modele precum Porsche 911 Turbo S și Aston Martin DBX, concurente pentru Huracan şi Urus respectiv.

Amintim că modelul SF90 Stradale este un plug-in hybrid dotat cu un V8 twin-turbo, asistat de trei electromotoare, care produc cumulativ 1.000 CP şi 800 Nm de cuplu. Poate face cu ele, prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală, 0-100 km/h în 2.5 secunde, în drum spre o viteză maximă de 340 km/h.

O astfel de maşină, cel mai aproape de Republica Moldova, poate fi cumpărată prin intermediul singurului dealer oficial de la Bucureşti.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/