(video) Un Mercedes-Benz E-Class W213, cu un kit BRABUS, este pe cale să ajungă în Moldova

Un sedan Mercedes-Benz E-Class, în caroserie W213, cel mai probabil doar cu un kit exterior de la atelierul BRABUS, este pe cale să ajungă în Moldova. Automobilul a fost surprins în momentul când a fost descărcat de pe o platformă, din câte se pare pe teritoriul unui punct de trecere al frontierei.

Maşina din imagini ar fi într-o variantă de performanţă E 63 AMG 4MATIC+, însă detalii exacte despre modificările pe care le-ar fi primit sub capotă, la moment, nu se cunosc.

Un original Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ este dotat cu un V8 de 4.0 litri volum care produce 571 CP şi 750 Nm de cuplu. Versiunea E 63 S este mai puternică, acelaşi motor generând 612 CP şi 850 Nm! Diferenţa la capitolul dinamică este de o zecime de secundă. Primul model accelerează până la 100 de km/h în 3.5 secunde, iar cel din urmă în 3.4 secunde.

Video: instagram.com/dan__ch
FOTO: instagram.com/dan__ch

Amintim că programul BRABUS 800 pentru acest automobil, atelierul de tuning l-a arătat lumii în octombrie 2018 şi aici am scris despre toate modificările pe care le introduce.

Pe scurt, un Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+, cu tracţiune integrală respectiv, este transformat într-un supercar, unul care este capabil să facă un sprint 0-100 km/h în doar 3.0 secunde. Viteza maximă îi este limitată la 300 de km/h.

Pentru astfel de caracteristici dinamice s-au făcut intervenţii serioase sub capotă, acolo unde motorul V8 de 4.0 litri a fost forţat să producă 800 CP şi 1.000 Nm de cuplu.

Automobilul a mai primit printre altele un nou eşapament sport din oţel inoxidabil, cu supape active şi cu terminaţii acoperite cu un înveliş de ceramică, un kit exterior aerodinamic optimizat şi modificat cu noi inserţii din fibră de carbon, opţional un modul care poate coborî garda la sol a maşinii cu până la 20 mm, un interior personalizat la comandă, dar şi evident noi jante.

Pe maşina din imagini s-au instalat jante forjate BRABUS Monoblock Z “Platinum Edition”, care au câte 10 spiţe şi pot măsura doar 21 inci. Au mărimi de 9.0J x 21H2 ET 45 în anvelope 255/30 R 21 (FA) pe faţă şi 10.5J x 21H2 ET 50 în anvelope 295/25 R 21 (RA) pe spate respectiv. Preţul lor se comunică doar la solicitare.

Cu design exterior şi interior rafinat, modificările de sub capotă şi noile roţi cu anvelope/jante, în Germania, cu TVA local inclus, un astfel de automobil ajunge să coste 199.900 de euro. Fără TVA are un preţ de pornire de 167.780 euro.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-acesta-este-unul-dintre-cele-mai-aratoase-mercedes-uri-din-tara-iata-de-ce/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/