(video) Un minor din Orhei a sustras cheile unei mașini din geanta unchiului. Iată cum i s-a terminat plimbarea în Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un minor de 16 ani, originar din Orhei, este cercetat penal pentru răpirea și accidentarea unui Nissan X-Trail. Accidentul s-a produs ieri dimineața în jurul orei 10, însă detalii suplimentare au fost publicate de poliție abia aseară târziu, după ce s-au descoperit lucruri interesante ”din culise”.

Aflați că băiatul a fost implicat de fapt într-o infracțiune în seara de 23 noiembrie, în timp ce proprietara mașinii împreună cu concubinul, care este unchiul minorului, se aflau în vizită la rude.

Băiatul ar fi sustras pe ascuns cheile mașinii din geanta unchiului, după care a răpit-o. Pe parcursul nopții acesta s-ar fi ascuns în extravilanul municipiului Orhei, iar în dimineața zilei de 24 noiembrie s-a deplasat spre Chișinău, unde pe strada Ceucari a provocat un accident rutier.

În cadrul acțiunilor procesual penale băiatul a comunicat că a răpit automobilul pentru a se plimba. În rezultatul impactului, conducătorul autoturismului Toyota a solicitat intervenția serviciului medical la fața locului.

Minorul nu se afla în stare de ebrietate la volan și nu a părăsit locul accidentului. Poliția nu menționează că rudele ar fi alertat despre dispariția mașinii. Oricum, acesta este cercetat acum în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de la 1 la 3 ani sau amendă între 42.500 şi 67.500 de lei.

Cmentariile sunt închise