(video) Un moldovean s-a mutat în Dubai şi are o afacere de succes! Are opt showroom-uri şi lunar vinde mii de maşini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat pe nume Mihail, originar din Republica Moldova, s-a mutat din Dublin (unde a locuit 14 ani) în Dubai de trei ani, s-a căsătorit acolo cu o americancă şi a dezvoltat o afacere de succes cu automobile, una dintre cele mai mari de genul din Emiratele Arabe Unite! Administrează opt showroom-uri (cu parcări în preajmă) cu câteva mii de maşini în stoc şi performanţa lunară de vânzări este de minimum 1.000 de unităţi!

Din câte puteţi vedea din reportajul de mai jos, publicat astăzi, piaţa auto de maşini noi şi rulate este foarte mare în Emirate. Din multe ţări se importă şi în multe alte ţări se exportă. Până şi germani merg acolo să îşi aleagă maşini rulate pentru că sunt mai ieftine ca acasă. De cealaltă parte, cei care vin să-şi cumpere, de exemplu, o Toyota Land Cruiser 300 în cea mai accesibilă echipare, se lasă convinși că dacă mai adaugă câteva mii la suma totală îşi pot procura un nou GMC Yukon Denali în echipare de top.

Un alt avantaj al alegerii unei maşini din Emirate ar fi că modelele dedicate pentru această piaţă şi regiune sunt făcute cu materiale interioare, plastice şi cauciucuri mai rezistente, inclusiv la căldură. În cazul modelului Toyota Land Cruiser 300, moldoveanul a menţionat că în timp ce calitatea modelului pentru Orientul Mijlociu este mai mare, nicăieri în lume nu îl vei găsi mai ieftin.

Concetăţeanul nostru s-a mai lăudat apropo cu opt armăsari pur sânge, unul dintre care l-a putut vinde cu 1.000.000 de euro!

Reportajul este în limba rusă, însă există subtitrări în engleză

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/