(video) Un nou preţ record pentru McLaren F1! Iată cu cât a fost vândut la licitaţie un exemplar unic

Investiţia făcută iniţial s-a recuperat la sigur cu vârf şi îndesat! Un legendar supercar McLaren F1 în stare excelentă a fost vândut în acest weekend la Pebble Beach pentru o sumă record.

Casa de licitaţii Gooding & Company l-a dat noului posesor în schimbul a 20.465.000 de dolari, deşi valoarea sa a fost estimată la doar 15 milioane!

https://www.youtube.com/watch?v=XSPqAFNp2-0

Maşina din imagini reprezintă a 25-a din cele doar 64 realizate din start cu drepturi depline pentru a utiliza drumurile publice. Aceasta poartă numărul de şasiu #029.

Automobilul a fost produs în 1995, iar starea sa excelentă se explică inclusiv prin parcursul redus, despre care se crede că ar fi cel mai modest – doar 387 km.

În plus, valoarea mare îi mai este motivată de culoarea unică a caroseriei, numită după unul dintre responsabilii pentru producţia maşinii – Creighton Brown. Este singurul supercar finisat în aceasta şi vine în combinaţie cu un habitaclu tapiţat cu piele în diverse nuanţe de maro.

Coupeul cu trei locuri pentru pasageri a fost construit iniţial pentru un client-colecţionar din Japonia, dar mai târziu a ajuns în Statele Unite.

Mașina încă îşi mai păstrează anvelopele originale Goodyear Eagle F1 și o selecție de accesorii de marcă, inclusiv un set de instrumente, un set de bagaje și un ceas comemorativ de la TAG Heuer.

Anterior, valoarea record i-a aparţinut unui alt McLaren F1, vândut în 2019 la fel în cadrul Monterey Car Week, însă acea maşină avea un parcurs de peste 21.000 de km.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/