(video) Depășiri repetate, neregulamentare și periculoase! Și le-a permis un șofer pe timp de noapte după Sîngera

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din păcate nu se văd numerele de înmatriculare, însă comportamentul iresponsabil și încălcările comise în mod repetat îl vor face într-o bună zi pe acest șofer fie să se întâlnească pe neașteptate cu poliția, fie să ajungă implicat într-un accident. Imaginile care ne-au fost expediate de un martor arată modul cum se deplasa conducătorul unui Audi înmatriculat în Italia pe traseul R2, după Sîngera.

Nu știm câte depășiri neregulamentare și alte încălcări a efectuat până a ajunge în vizorul camerei de bord, însă în clipele filmate a ieșit de trei ori la depășire neregulamentară. Ultima dintre ele ne-a surprins și pe noi, astfel încât suntem de acord cu calificativul de neadecvat, dar persoanei de la volanul Audi de către martorul ocular.

Data și ora indicată pe camera de bord nu este setată corect. Filmarea a fost făcută duminică, 19 noiembrie, în jurul orei 20:30.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise