(video) Un nou record: 170 de maşini au făcut burnout simultan

În preajma unei piste de curse, imediat lângă o autostradă din statul american Colorado, 170 de automobilişti au făcut burnout simultan. S-a întâmplat în weekend-ul care a trecut şi se pare că acesta este un nou record mondial!

Până în prezent recordul este unul neoficial. Titlul pentru cel mai masiv burnout este deţinut încă de australieni care în ianuarie 2019 au ars anvelopele a 126 de maşini.

Însă recunoașterea noului record este doar o chestiune de timp. O cerere de revizuire a fost deja trimisă reprezentanţilor Guinness World Records şi rămâne de aşteptat ca o comisie doar să numere automobilele.

Dacă niciunul dintre participanți nu şi-a spart vreo roată în timpul stabilirii recordului, atunci imaginile de mai sus ne arată cum sunt distruse 340 de anvelope. După doar câteva secunde zona a fost acoperită de un fum gros care arată mai degrabă ca ceva care a luat foc sau ca o furtună de nisip.

Vezi şi: (video) Aşa ceva nu aţi mai văzut! Un Golf cu două motoare care face două burnout-uri înainte de start

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/