(video) Un popular vlogger şi-a pierdut viaţa într-un grav accident în centrul Moscovei. Iată cum s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi în Moscova, în urma unui grav accident rutier cu implicarea a trei maşini pe bulevardul Kutuzovksii, şi-a pierdut viaţa popularul vlogger auto Said Gubdenskii. Bărbatul a murit înainte de sosirea ambulanței, iar pasagerul său, președintele Federației Sporturilor Auto și Moto din Daghestan, Zaur Ibraghimov, a încetat din viaţă la spital.

Gubdenskii ducea un vlog despre mașini pe YouTube și avea peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, inclusiv din Republica Moldova.

Atenţie, imagini cu impact emoţional!

Gubdenskii se afla la volanul unui BMW M4 Competition, când la un moment dat, circulând pe carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi a intrat agresiv pe contrasens, lovind un Mercedes-Benz GL şi un Volvo XC90.

Alţi doi bărbaţi care au avut de suferit traumatisme uşoare au refuzat spitalizarea după ce au fost examinați la faţa locului de medici.

Gubdenskii iubea condusul extrem şi câteodată îşi mai făcea de cap prin trafic. Tot el s-a numărat printre cei care a comentat accidentul în care a fost implicat Edward Bill și a îndemnat șoferii să nu încalce regulile de circulaţie.

Conform martorilor oculari, cu puțin timp înainte de accident vloggerul conducea cu viteză şi se mişca prin trafic cu depăşiri în zig-zag. Surse vorbesc despre faptul că automobilul sport ar fi fost încă echipat cu anvelope de vară.

Din informaţii oficiale mai aflăm că în 2020 Gubdenskii a fost privat de permisul de conducere pentru o perioadă de şapte luni pentru că a pus plăcuţe de înmatriculare false pe automobilul pe care-l manipula atunci.

Alte surse spun despre faptul că BMW-ul condus nu avea deloc numere de înmatriculare. Automobilul a fost achiziționat recent şi nu s-a reuşit din anumite motive înregistrarea şi asigurarea acestuia. Lipsa numerelor nu l-a împiedicat să gonească pe străzile din Moscova.

Unul din filmulețele publicate cu 24 de ore în urmă

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise