(video) Un posesor de M5 s-a apropiat de sensul giratoriu de lângă Atrium cu aproape 100 km/h! Iată ce a urmat

3

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou adept al ideii „o viață avem şi aceasta trebuie trăită la maximum, indiferent de securitatea altora în traficul rutier” și-a filmat o ispravă şi a trimis imaginile unei pagini de Instagram pentru „promovare”.

Şi iată unul dintre efectele promovării: în comentariile postării s-a cerut de către un urmăritor mai mult content similar, semn că unor concetăţeni le place să admire încălcări, încurajându-i şi provocându-i pe cei care le fac să continue.

Clipul video arată cum un posesor de BMW M5 intră în sensul giratoriu de lângă centrul comercial Atrium cu aproape 100 de km/h, după care a redus viteza pentru a se angaja într-un derapaj prin toată această intersecţie care, apropo, nu fusese goală complet.

Nu se cunoaşte când anume a avut loc acţiunea, însă reieşind din multitudinea de camere de supraveghere din zonă şi a faptului că astfel de automobile se numără pe degete în ţara noastră, credem că celor responsabili de supravegherea ordinii publice nu le va fi greu să depisteze acest şofer periculos.

3 Comentarii
  1. Vlad spune

    Va gresiti amarnic,este un 540i RWD stage 2 doar cu panoul de bord codat in M5.

  2. Cine știe spune

    și volanul cu butoanele M1 și M2 tot sunt puse?)

  3. Adica spune

    Aue bravo mai vreau asa vidiouri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata