(video) Un rus şi-a înecat Mercedes-ul scump într-un canal cu apă după ce i-a pierdut controlul

În spaţiul online circulă nişte imagini video virale care arată un incident neplăcut cu implicarea unui Mercedes-Benz scump. O căutare la subiect ne-a dus la situaţia care a avut loc în luna martie în oraşul Rostov-pe-Don.

Potrivit informaţilor, pe o stradă de pe malul stâng al râului Don, lângă o cafenea, posesorul unui S-Class Coupe (S 63 AMG) de peste 100.000 de euro, i-a pierdut controlul şi ca urmare a fost direcţionat într-un canal cu apă. Chiar înainte de “înec”, şoferul a reuşit să sară din maşina care s-a dus la fund în doar câteva secunde.

Iniţial autorităţile nu au primit informaţii despre vreun accident similar înregistrat. Mașina a fost scoasă cu ajutorul unui camion cu dispozitiv de tractare. Cheltuielile le-a suportat şoferul ghinionist. La faţa locului s-au adunat şi zeci de curioşi să vadă ce se întâmplă.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-test-drive-mercedes-benz-s63-amg-coupe-facelift-masina-cu-cristale-swarovski-in-faruri/
https://autoblog.md/fotovideo-test-drive-mercedes-benz-s63-amg-coupe-4matic/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/