(video) Un şofer a fost oprit de o patrulă INP în raionul Şoldăneşti pentru un stop “defect”. Iată ce a urmat

Un conducător auto din nordul ţării a făcut publice nişte imagini în care a înregistrat o situaţie în care s-a pomenit de curând. Undeva în raionul Şoldăneşti acesta a fost tras pe dreapta de o patrulă a INP, poliţistul motivându-şi acţiunea prin faptul că ar fi observat un stop “defect” la maşina pe care o conducea – un deja învechit VW Golf.

Pentru un astfel de motiv conducătorul auto a refuzat să se documenteze iniţial pentru că nu s-a adeverit observaţia oamenilor legii, însă ulterior i-a înmânat poliţistului actele. Culmea este că ulterior s-a întâmplat o altă situaţie banală: oamenii legii au mers să verifice conducătorul într-o bază de date “prin telefon”.

Pentru că toată situaţia a fost filmată cu o cameră, dispozitiv în vizorul cărora unor oameni nu le place să apară, “conflictul” s-a încheiat destul de rapid. Care a fost finalul situaţiei vedeţi în imaginile de mai jos.

Autor video: facebook.com/serghei.focsa.3

Iată ce a declarat recent ministrul MAI, Pavel Voicu, în cadrul unei emisiuni televizate, fiind întrebat cum trebuie să reacţioneze şoferul dacă ar fi să fie oprit fără motiv de un inspector de patrulare:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: 

https://autoblog.md/toti-soferii-trebuie-sa-retina-asta-ordinul-semnat-astazi-de-noul-ministrul-al-mai/

(video) După ce criterii se conduc inspectorii INP atunci când decid să oprească o mașină în trafic

(video) Cum procedează poliția americană dacă un șofer nu vrea să iasă din mașină!

Cmentariile sunt închise