(video) Un șofer de autobuz de pe o rută municipală, depistat beat la locul de muncă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri, în jurul orei 13:00, un șofer de autobuz de pe ruta municipală Chișinău-Cruzești a fost depistat la volan în stare de ebrietate! Descoperirea a fost făcută după ce un echipaj de patrulare a observat o serie de manevre periculoase pe care le făcuse în trafic, anunță astăzi IGP.

Testul alcoolscopic a scos la iveală o concentrație de 0.47 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 62 de ani a fost în mod evident înlăturat de la volan. Pasagerii au ajuns la destinație cu același autobuz, dar cu un alt șofer.

Cazul a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Ciocana și a fost inițiată procedura de documentare.

Î.M. Parcul Urban de Autobuze nu a reacționat deocamdată pe marginea acestei situații, astfel că nu știm dacă șoferul va fi dat afară sau nu.

Curios însă este faptul cum a putut ieși pe rută? Oare șoferii parcului nu trec un control medical matinal și nu suflă în etilotest precum cei de la RTEC?

Autobuz de rută cu șofer beat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise