(video) Un șofer din Chişinău a încercat să fugă, lovind doi polițiști cu maşina! De ce a făcut asta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un șofer de 24 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de ultragierea a doi polițiști din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP. Acesta a încercat să scape după ce a fost tras pe dreapta pe strada Columna din capitală, pentru un control de rutină, fiind la volanul unui Mercedes-Benz.

La un moment dat, tipul nu s-a conformat cerințelor legale și a accelerat, lovind agenții de patrulare cu maşina, după care și-a continuat deplasarea. Iată momentul:

În urma acțiunilor întreprinse operativ de polițiști, automobilul a fost oprit în curtea unui bloc de pe str. Cojocarilor din zona apropiată. În cadrul documentării s-a stabilit că bărbatul de la volan nu deține permis de conducere, iar unitatea de transport a fost luată în chirie. Acesta a fost dus la Dispensarul Narcologic, unde i-au fost prelevate probele biologice, fiind suspectat de ebrietate narcotică.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru violenţa săvârșită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere.

Unele surse afirmă că individul a fost anterior judecat pentru organizarea unor dezordini în masă, iar poliţiştii din imagini au avut nevoie de ajutor medical.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/