(video) Un şofer din Chişinău se declară norocos. De două ori într-o zi, în aceeași intersecţie, pietoni i-au sărit în faţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un conducător auto din Chişinău, care zilnic face naveta de acasă spre locul de muncă şi invers, dimineaţa şi seara, câteodată întorcându-se la ora mesei, se declară norocos. Acestuia zilnic îi este testată involuntar reacţia, asta pentru că se întâmplă să îi apară pietoni în faţa maşinii, din rândul celor neatenți şi care ignoră momentul când trebuie să traverseze regulamentar.

În ultimii puţin peste cinci ani de când foloseşte strada Tudor Vladimirescu, au fost zile când i s-au întâmplat şi câte şase astfel de surprize. Acum calculați în câte situaţii de accident a fost pus şi câtă vină sau mustrare de conștiință ar fi purtat dacă acestea se întâmplau.

Prin multitudinea de astfel de cazuri, care au loc zilnic în Chişinău, se creează impresia că se participă într-un oarecare quest general, sunt de părere şi internauții. Marele premiu – un loc mai bun în rând pe lumea cealaltă…

VIDEO: facebook.com/Ivan Burlacu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise