(video) Un şofer în vârstă a lovit un tânăr aseară pe strada Hristo Botev

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şoferii trebuie să fie mai atenţi atunci când se deplasează pe carosabile umede şi vizibilitatea este redusă! Un tânăr de aproximativ 25 de ani a fost lovit aseară pe strada Hristo Botev de o Dacia condusă de un bărbat în vârstă de 71 de ani. Primul traversase strada neregulamentar.

Victima a fost preluată de ambulanţă, imagini de la faţa locului arătând cum zace la pământ. Totuşi, conform datelor Poliţiei Capitalei, când a ajuns la spital a refuzat asistenţa medicală şi spitalizarea și a plecat.

Accidentul a fost înregistrat la ora 22:25.

VIDEO: ⁨Viber/AutomobilistMD Zello Rație

Tot aseară, un pieton neadecvat a apărut în sensul giratoriu de lângă centrul comercial Atrium, existând pericolul de a fi lovit.

VIDEO: facebook.com/GBM Online, autor anonim

Amintim printre altele că potrivit legislației în vigoare, pentru persoanele care au atins vârsta de 65 de ani valabilitatea permisului de conducere este necesară de confirmat o dată la trei ani prin efectuarea examinării psihofiziologice şi medicale ce atestă aptitudinile de conducere a autovehiculelor din categoriile/subcategoriile respective.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/